Luontokohteetportti.jpg

Napapiirillä sijaitseva Rovaniemi tarjoaa luontokohteita, joissa käyttäjän mahdollisuudet liikkua luonnossa ja kokea luontoa ovat lähes rajattomat.

Luonnossa liikkuminen rentouttaa ja virkistää. Liikkua voi monella tavalla - nauttien samalla maisemista, luonnonäänistä ja tuoksuista tai tarkkailla eläimiä, kasveja ja muita luonnon ihmeitä.

Lähde seikkailulle Rovaniemen luontokohteisiin, niin tulet kokemaan mahdollisesti jotain jo unohtamaasi. Enempää en sinulle kerro - sinun on itse otettava selvää, mikä on todellinen luontosi!

LuontoRovaniemi sivun lisäksi saat tietoa Rovaniemen alueen luontokohteista Metsähallituksen verkkopalveluista www.luontoon.fi ja www.retkikartta.fi sekä luontoon liittyvistä palveluista Rovaniemen Matkailu ja Markkinointi Oy:n sivuilta kohdasta http://www.visitrovaniemi.fi/Suomeksi/Aktiviteetit.iw3.

Luontopolutperhe_retkeilemässä.jpg

Rovaniemen kaupungin hoidettavana on kolme luontopolkua: Koivusaaren, Korkalovaaran ja Ounasvaaran luontopolku. Luontopolut löydät Rovaniemen kaupungin karttapalvelusta http://kartta.rovaniemi.fi/ valitsemalla karttatason ulkoilureitistöt.

Opastetut retket

Opastettuja retkiä Rovaniemen luontokohteisiin voi kysyä paikallisilta ohjelmapalveluyrityksiltä ja tarkempia tietoja kohteiden sijainnista sekä kulkuyhteyksistä saa Rovaniemen matkailuneuvonnasta
(Lordinaukio, Maakuntakatu 31, puh. 016-346 270).